Subsidie duurzame energie

Ook in 2020 subsidie duurzame energie voor particulieren Bergeijk

De gemeente Bergeijk stelt ook in 2020 weer subsidie beschikbaar voor woningisolatie en energieopwekkende installaties van particulieren in de bestaande woningbouw. Deze subsidie heeft als doel inwoners te stimuleren woningen beter te isoleren en duurzame energie op te wekken.

Regelmatig komt het voor dat er brieven aan onze inwoners verstuurd worden door bedrijven die werkzaam zijn in de isolatiebranche of opwek van zonne-energie. De brieven zijn zo opgesteld alsof het lijkt dat de gemeente hierbij betrokken is. Dit is echter niet het geval. Als gemeente zijn wij onafhankelijk en zullen wij nooit een isolatie- of zonnepanelenbedrijf bij u aanbevelen.

Goed om te weten is dat als u gebruik wil maken van de subsidieregeling duurzame energiemaatregelen van de gemeente Bergeijk, u deze aan moet vragen voordat u met het uitvoeren van de maatregelen gaat beginnen. De gemeente Bergeijk verstrekt geen subsidie voor energiebesparende of duurzame energieopwekkende maatregelen.

Voor meer informatie over deze subsidieregeling en hoe u in aanmerking komt voor deze subsidie kunt u terecht op www.bergeijk.nl/subsidieregeling

Let op: Naast deze subsidie van de gemeente Bergeijk kunt u ook subsidie van het Rijk ontvangen. Subsidie energiebesparing eigen huis (SEEH) voor eigenaar én bewoner

Lees hiervoor de voorwaarden op: https://www.rvo.nl/subsidie-en-financieringswijzer/seeh/eigenaar-én-bewoner