Puntextra

PuntExtra, voor uzelf, voor elkaar, voor het leven

Puntextra

 

 

PuntExtra biedt haar leden tal van diensten en service op het gebied van gezondheid, wonen en samenleven.

Hoe kom ik aan een betrouwbare klusjesman? Is er bij mij in de buurt een maaltijdservice? Waar vind ik een geschikte opvoedcursus? Kan ik ergens tips uitwisselen met jonge ouders? Zijn er pedicures die aan huis komen? Dit soort vragen, en vele andere, komen dagelijks binnen bij het Adviescentrum van PuntExtra. Vrijwel altijd kunnen we een antwoord geven en mensen op weg helpen.

PuntExtra is voor inwoners van de regio Eindhoven/Helmond dé spin in het web als het gaat om dienstverlening en extra services. Voor onze leden adviseren, ondersteunen en bemiddelen we. Ook regelen we flinke kortingen, maar daarvan kunt u alleen profiteren als u lid bent. Doen dus!

PuntExtra is er voor iedereen
Voor jonge ouders, alleenstaanden, gezinnen met pubers, drukbezette tweeverdieners, mantelzorgers en senioren. We bemiddelen voor praktische diensten en services op diverse terreinen: opvoeding en ontwikkeling van kinderen, leefstijl en gezondheid, huis en gezin, veiligheid en mobiliteit, en samenleving en contact. Een belangrijk uitgangspunt is het bevorderen van onafhankelijkheid en ‘samenredzaamheid’.

De meeste diensten en services van PuntExtra zijn alleen toegankelijk voor leden (en de inwonende gezinsleden). We bemiddelen u gratis naar betaalbare dienstverlening. Maak er gebruik van!
Voor nog geen twee tientjes per jaar bent u lid van PuntExtra. Dat kan heel eenvoudig door het reactieformulier in te vullen. Met uw lidmaatschap schakelt u niet alleen snel en eenvoudig diensten voor uzelf in. Alle leden samen – nu al zo’n 105.000! – zorgen ervoor dat PuntExtra via haar dienstenpakket meer voor u kan betekenen. Ook kunnen leden van betekenis zijn voor elkaar. PuntExtra: voor uzelf, voor elkaar, voor het leven!

Bel met het Adviescentrum voor meer informatie: 040-2 308 538,
Of klik via deze link en bekijk het totale overzicht op onze website www.puntextra.nl en bezoek ook onze community www.puntextra.nl/plein

Wilt U rechtstreeks een vraag stellen klik dan hier.