Opschoondag

23 maart 2019 Landelijke Opschoondag

Kom ook in actie!

Op zaterdag 23 maart 2019 is de Landelijke Opschoondag (LOD)! In de gemeente Bergeijk zal er op verschillende plaatsen door bewoners zwerfafval worden opgeruimd. Jong en oud, verenigingen, sportclubs, … iedereen is welkom! Deze opschoonactie is een landelijk initiatief en wordt georganiseerd door de gemeente Bergeijk en onsburo.

Landelijke Opschoondag 2019

Gemeente Bergeijk ondersteunt iedereen die deze dag in actie komt met opruimmaterialen. Willen jij en je buren, collega’s, vrienden of familie de buurt een stuk schoner maken? Fijn, want hoe meer mensen meedoen en de handen uit de mouwen steken, hoe groter het effect. Meld je dan aan voor deze opschoonactie.

Niet vies van een dubbele beloning?

Alle deelnemers ‘winnen’ sowieso een schone buurt, maar kunnen ook meedoen met de Afvalbingo. Gewapend met afvalgrijpers en een bingokaart is geen enkel stukje zwerfafval veilig en worden kinderen ware afvalhelden. Bij een volle bingokaart worden zij beloond met een leuke verrassing. En dat is niet alles:

Alle deelnemende groepen maken kans op een fantastische prijs namelijk € 100,- € 200,- of € 300,- voor een buurt-/verenigingsfeest!

Enthousiast geworden?

Kom in actie en meld je aan op www.bergeijk.nl/lod. Je hebt nog voldoende tijd om buren, vrienden, collega’s, leerlingen of familie enthousiast te maken om mee te doen. Desgewenst kunnen we je ondersteunen met promotiematerialen om je hierbij te helpen.

Heb je geen groep, maar wil je toch graag meedoen? Meld je aan als zelfstandige opruimer of sluit bij een groep aan. Hopelijk tot ziens op de Landelijke Opschoondag.