Gemeentemagazine

Verspreiding gemeentemagazine 2019

Het nieuwe gemeentemagazine van Bergeijk, editie 2019, wordt in week 21 huis-aan-huis verspreid. Het magazine is de opvolger van de vertrouwde gemeentegids, in een nieuw jasje maar met de informatie zoals u die gewend bent. Op de cover van het gemeentemagazine staat een prachtige foto van brug 6 (aan de Looerheideweg). Aan de binnenzijde vindt u diverse foto’s van inwoners van mooie plekjes in Bergeijk. Heeft u een foto van een mooi plekje in Bergeijk? Voor de gemeentegids van volgend jaar zijn we ook weer op zoek naar mooie foto’s. U kunt uw foto’s het hele jaar door mailen naar website@bergeijk.nl o.v.v. foto gemeentemagazine. Vermeld er s.v.p. wel duidelijk bij waar de foto is gemaakt en door wie.

Digitale versie
Ondanks dat de papieren versie van het gemeentemagazine erg populair is, blijft deze een momentopname. Het gemeentemagazine is ook digitaal terug te vinden op www.bergeijk.smartmap.nl. In dit digitale gemeentemagazine staat de meest actuele lijst met adressen omdat hierin de tussentijdse wijzigingen direct worden doorgevoerd.

Voor actuele onderwerpen van de gemeente kunt u daarnaast ook wekelijks de gemeentepagina in de Eyckelbergh raadplegen. Daarin houden wij u op de hoogte van de ontwikkelingen die van belang zijn voor de inwoners, verenigingen en instanties in de gemeente Bergeijk. Op www.bergeijk.nl staat ook alle actuele informatie.

Verspreiding
Net als voorgaande jaren wordt het magazine verzorgd door Akse Media B.V. uit Den Helder. Akse Media laat het magazine door PostNL huis aan huis verspreiden. Dit magazine is het enige gemeentemagazine dat in opdracht van het gemeentebestuur wordt uitgegeven.

Vragen
Als u het magazine na volgende week nog niet heeft ontvangen of u heeft klachten over de bezorging of vragen c.q. opmerkingen over het magazine, dan kunt u terecht op ons centrale telefoonnummer 0497-551 455 of mailen naar website@bergeijk.nl