De Eettafel

Op zondag 16 januari 2011 was het de eerste keer dat er gezamenlijk een maaltijd genuttigd kon worden in Huize Lucia aan de Kerkstraat in Luyksgestel, bedoeld voor inwoners van Luyksgestel van 55 jaar of ouder en gehandicapten. Dit alles georganiseerd onder auspiciën van Huize Lucia, KBO en KVO. De werkgroep heeft besloten om het op de zondagen te doen omdat veel alleenstaanden en ouderen de zondag een lange dag vinden. Immers op de doordeweekse dagen heeft men al andere bezigheden. Gezien de opkomst denken we dat het een geslaagde middag was.

De EetzaalDe ontvangst is hartelijk en men voelt zich welkom. De tafels gezellig gedekt, een bloemetje erop geschonken door Jumbo Luyksgestel. Bij binnenkomst kreeg men een welkomstdrankje aangeboden, de werkgroep probeert hier steeds een sponsor voor te vinden. Er wordt niet zelf gekookt maar men heeft gekozen om het eten te laten verzorgen door Het Heuveltje op de Weebosch en het was tot in de puntjes verzorgd. De volgende eettafel zal steeds in het nieuws onder dit menu worden aangekondigd evenals in de agenda. De kosten bedragen ook dan 11 euro per persoon dit is inclusief koffie of thee. De werkgroep hoopt op veel deelnemers. Het spreekwoord zeg immers: “Hoe meer zielen, hoe meer vreugd”.

De BedieningOok kunt U hier al reeds een aanmelding invullen voor de volgende eettafel, want vol is vol, zorgt U dan wel dat de betaling van € 11,00 uiterlijk op de donderdag voor de dag van de eettafel binnen is bij:
M.van Veldhoven, Doolhof 7
S. Dirks, Boogerd 32
J.Wammes, Boscheind 77
of bij Lucia

 

Misschien een leuk idee voor kinderen of kleinkinderen, om hun ouders, grootouders of andere bekenden die tot de leeftijdsgroep behoren eens een kadobon te schenken voor de eettafel.